Υλικά
- δαμάσκηνα 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- αυγά 3 τμχ
- χυμός 0.33 τμχ
- εσάνς πορτοκαλιού 3 σταγ
- μαγειρική σόδα 0.5 τμχ
- κρέμα βανίλια 1 φακ
- βανίλια 0.5 κγ
Χρειάζεστε απλά: 250 γραμ. δαμάσκηνα αποξηραμένα και χωρίς κουκούτσι, 1 ποτήρι χυμό βερίκοκο- πορτοκάλι- μήλο, Βάζετε από βραδύς τα δαμάσκηνα με τον χυμό μέσα σ’ ένα μπολ να τα σκεπάζει....
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com