51
Υλικά
- σκόρδο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αλάτι -
- κόκκινο πιπέρι -
- χωριάτικο ψωμί 1 τμχ
- λάδι -
Υλικά: 1 ολόκληρο κεφάλι σκόρδο 1 κουταλιά ελαιόλαδο αλάτι κόκκινο πιπέρι 1 φραντζόλα χωριάτικο ψωμί σε φέτες λίγο ακόμα λάδι Εκτέλεση: Χωρίζετε το σκόρδο σε σκελίδες χωρίς να τις ξεφλουδίσετε, τις ανακατεύετε με το λάδι και το αλατοπίπερο τις ψήνετε μέσα σε μικρό σκεύος...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr