by admin

00160052

Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με ρεβυθάλευρο αποτελεί ένα νοστιμότατο street food που ταιριάζει καταπληκτικά με μια κρύα μπύρα ή ένα ποτήρι ροζέ κρασί. Εγώ τις συνόδευσα με ένα ωραιότατο φιλέτο ψαριού (το δικό μου ήταν μπακαλιάρος αλλά το ίδιο καλά ταιριάζει και η γλώσσα ή η πέρκα) που το έκανα στο τηγάνι με λίγο νερό, λάδι, μουστάρδα και λεμόνι.



Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com

Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ρεβιθόπιτα, φιλέτο ψαριού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com