by admin

SOCKERBULLAR ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σημερα, θα ταξιδεψουμε μεχρι την Σουηδια, καθως ειμαστε καλεσμενοι της Barbara, στο πολυ καλαισθητο blog της με το ... εξωτικο ονομα My Italian Smörgåsbord (η ιταλικη μου ταβλα για το ψωμι!) για να φτιαξουμε και να δοκιμασουμε νοστιμα τσουρεκακια, γεμιστα με κρεμα ζαχαροπλαστικης. Sockerbullar στα σουηδικα σημαινει ψωμακια με ζαχαρη, ενω η δευτερη ονομασια τους, Parisenbullar, σημαινει παριζιανικα ψωμακια. Γενικα, τα bullar, ειναι παραδοσιακα σουηδικα ημιγλυκα ψωμακια μπριος, τσουρεκακια θα τα λεγαμε εμεις, τα οποια για τους σουηδους εκτος απο ενα νοστιμο κολατσο, ειναι μια καθημερινη συνηθεια, κατι σαν τροπος ζωης : αφρατα και αερινα, καθε μπουκια ειναι και μια στιγμιαια αισθηση χαρας...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: γλυκά ψωμάκια, κρέμα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com