70
Υλικά
- νουά 4 φέτ
- αλεύρι μαλακό 2 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- ξύδι 50 ml
Η πρώτη φορά που το έφτιαξα ήταν πριν από πολλά χρόνια, μελετώντας συνταγές από τον πρώτο μου τσελεμεντέ της Χρύσας Παραδείση. Μετά έμαθα ότι είναι Κερκυραϊκής προέλευσης. Σήμερα πρόσθεσα στο ένα πιάτο λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, σίγουρα δεν είναι το αυθεντικό Κερκυραϊκό πιάτο αλλά μια δική μου εκδοχή που να αρέσει στους υπόλοιπους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr