by jukebox

Σοφρίτο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1 κιλό μοσχαρίσιο (μενταγιόν από κιλότο) κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες  
200 ml λευκό κρασί 
Αλεύρι
250 ml βραστό νερό
1 κύβο βοδινού
100 ml. ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1  φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookingbook.gr