by admin

Σοκολάτα βιεννουά Παρλιάρου

No ratings yet

  (1)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. νερό 20 γρ. κακάο Σερβίρισμα 200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε σαντιγί
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. νερό 20 γρ. κακάο Σερβίρισμα 200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε σαντιγί
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Ροφήματα
Περισσότερες συνταγές: ρόφημα σοκολάτας
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr