165
Υλικά
- κουβερτούρα 200 γρ
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- κακάο 20 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. νερό 20 γρ. κακάο Σερβίρισμα 200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε σαντιγί
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. νερό 20 γρ. κακάο Σερβίρισμα 200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε σαντιγί
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. νερό 20 γρ. κακάο Σερβίρισμα 200 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ σε σαντιγί
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr