164
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κακάο 6 κσ
- σοκολάτα γάλακτος 125 γρ
- σοκοφρέτα 100 γρ
- φουντούκι 100 γρ
- κονιάκ 1 σφην
- βανίλια 1 τμχ
- πτι μπερ 700 γρ
- μπισκότα digestive 700 γρ
- σοκολάτα γάλακτος 300 γρ
- μαύρη σοκολάτα 300 γρ
ΥΛΙΚΑ 250 γρ.μαργαρίνη ή βούτυρο λιωμένο αλλά όχι καυτό 1 κουτί ζαχαρούχο (400 γρ.) 6 κ.σ κακάο 125 γρ.σοκολάτα γάλακτος λιωμένη 3 σοκοφρέτες (100 γρ.) τριμμένες 100 γρ.φουντούκια τριμμένα 1 σφηνοπότηρο κονιάκ 1 βανίλια 600-700 γρ.μπισκότα χοντροτριμμένα (όχι σπασμένα) τύπου πτι-μπερ ή digestive 300 γρ.σοκολάτα λιωμένη για την επικάλυψη (εγώ έβαλα μισή γάλακτος και μισή μαύρη) μπάρες τύπου Twix ή mars και λίγη άχνη ζάχαρη ανακατεμένη σε παχύρευστο μίγμα με λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής για το γαρνίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com