95
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 260 γρ
- κακάο 40 γρ
- μαργαρίνη 100 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- γάλα 250 ml
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- μαγιά 1 φακ
- βανίλια 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- σαντιγί 1 φακ
- γάλα 200 ml
- κρέμα βανίλια 300 γρ
- βανίλια 1 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- κονιάκ 1 σφην
- ρούμι 1 σφην
- αμαρέτο 1 σφην
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 260 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 40 γρ κακάο 100 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη ή ακόμα και σπορέλαιο 250 ml γάλα χλιαρό 2 αυγά σε θερμ.δωμ. 2 κ.σ κοφτές ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά σκόνη 1 βανίλια 1/2 κ.γ αλάτι ξύσμα 1 λεμονιού ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1 φακελάκι γκαρνί σκόνη+200 ml γάλα κρύο (χτυπημένα σε σαντιγί) ή 300 γρ .κρέμα γάλακτος+1 βανίλια+1 κ.σ άχνη ζάχαρη (χτυπημένα σε σαντιγί (ότι γέμιση προτιμάτε εγώ έβαλα την πρώτη επιλογη...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com