110
Υλικά
- κορν φλάουρ 150 γρ
- ρυζάλευρο 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη άχνη 175 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- κακάο 50 γρ
- κουβερτούρα 60 γρ
- κρέμα γάλακτος 60 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
Παλικάο (palicao) τ α θρυλικά σοκολατένια μπισκοτάκια της Mulino Bianco, που μετέτρεπαν το γάλα σε σοκολατένιο ρόφημα! Ηταν τέλεια, τραγανά, έλιωναν αμέσως στο στόμα, αφήνοντας μία πλούσια αίσθηση σοκολάτας. Επειτα από 2-3 δοκιμές, πιστεύω ότι τελικά τα κατάφερα! Τα μπισκοτάκια είναι υπέροχα, και επιπλέον διαλύονται τέλεια και στο γάλα...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com