48
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 90 γρ
- αλεύρι μαλακό 200 γρ
- αμύγδαλα 30 γρ
- κακάο 30 γρ
- βούτυρο 110 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα 284 γρ
- κρέμα γάλακτος 330 ml
- ζελατίνη 1 κγ
Για την ζύμη τάρτας 90 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αλεύρι μαλακό 30 γρ. αμυγδαλόψυχα 30 γρ. κακάο 110 γρ. παγωμένο βούτυρο 1 αβγό Μια πρέζα αλάτι Για την κρέμα σοκολάτας 284 γρ. κουβερτούρα 330 ml κρέμα γάλακτος 1 κ.γ. σκόνη ζελατίνη 2 κ.σ. παγωμένο νερό Διακόσμηση Φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr