170
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- εσπρέσσο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βανίλιες 3 τμχ
- στέβια 2 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κουβερτούρα 200 γρ
- καρύδια 150 γρ
- κονιάκ 2 κγ
Συστατικά: 250 γρ. ρεβίθια, βρασμένα και πολτοποιημένα 2 αβγά 2 κ.σ. καφέ Espresso 2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 βανίλιες 2 κ.γ. στέβια 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ λίγο αλάτι 200 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη 150 γρ. καρύδια (προαιρετικά) 2 κ.γ. κονιάκ
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr