77
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 1 φλ
- σπορέλαιο 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ζάχαρη 5 φλ
- λικέρ κεράσι 2 κσ
- κακάο 3 κσ
Πάντα μου αρέσει na τρώω το κέικ ζεστό όπως βγαίνει απ τον φούρνο ή την επόμενη μέρα. Θεωρώ οτι όλα τα κέικ είναι καλύτερα την επόμενη μέρα. Συμφωνείτε;
Και ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και θα μαζεύεστε οι συμπεθέρες στην αυλή τα απογεύματα, τι καλύτερο για να συνοδεύει τον καφέ.
Μπορεί ο συνδυασμός σοκολάτας με κεράσι να μην είναι τόσο γκουρμέ όσο το σοκολάτα - πορτοκάλι και σοκολάτα - φράουλα ή ακόμα και μπανάνα, αλλά ταιριάζουν αρκετά.
Προτιμήστε κεράσια σα βύσιννα και όχι τα πετροκέρασα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dolmadaki.gr