74
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 820 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βούτυρο 550 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- κακάο 80 γρ
- αμύγδαλα 200 γρ
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- σταγόνες λευκής σοκολάτας 80 γρ
- ζάχαρη άχνη 800 γρ
Υλικά της συνταγής μας (80 τεμ. των 30 γρ. περίπου)
820 γρ.
αλεύρι Νο 2 μαλακό η γ.χρ. κοσκινισμένο
1 κ.γλ.
μπέικιν
550 γρ.
βούτυρο lurpak σε θερμοκρασία δωματίου για 3-4 ώρες
150 γρ.
άχνη
80 γρ.
κακάο κοσκινισμένο
150-200
γρ. αμύγδαλα ψημένα χοντροκομμένα
1 φλιτζανάκι
του καφέ κονιάκ
50-80
γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
2
φακελάκια των 400 γρ. άχνη ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com