157
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 225 γρ
- κακάο 20 γρ
- μαγιά νωπή 10 γρ
- μαγιά ξερή 5 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 350 γρ
- αυγά 7 τμχ
- γάλα φρέσκο 50 γρ
- βούτυρο αγελάδος 230 γρ
- αστεροειδής γλυκάνισος 3 τμχ
- κανέλα 3 ξύλο/α
- πορτοκάλι 2 τμχ
- ρούμι 50 γρ
- χυμός από φρούτα του πάθους 200 γρ
Υλικά
Μπαμπάδες
225 γρ. αλεύρι σκληρό
20 γρ. κακάο
10 γρ. μαγιά νωπή ή 5 γρ. ξερή
1 πρέζα αλάτι
20 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
1 κρόκος αυγού
50 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες ή ελαφρύ
130 γρ. βούτυρο αγελάδας
Σιρόπι
500 γρ. νερό
250 γρ. ζάχαρη
2-3 αστεροειδή γλυκάνισα
3 ξυλάκια κανέλας
2 πορτοκάλια
50 γρ. ρούμι μαύρο
Κρέμα passion fruit
200 γρ. χυμός από passion fruit...
Μπαμπάδες
225 γρ. αλεύρι σκληρό
20 γρ. κακάο
10 γρ. μαγιά νωπή ή 5 γρ. ξερή
1 πρέζα αλάτι
20 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
1 κρόκος αυγού
50 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες ή ελαφρύ
130 γρ. βούτυρο αγελάδας
Σιρόπι
500 γρ. νερό
250 γρ. ζάχαρη
2-3 αστεροειδή γλυκάνισα
3 ξυλάκια κανέλας
2 πορτοκάλια
50 γρ. ρούμι μαύρο
Κρέμα passion fruit
200 γρ. χυμός από passion fruit...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr