49
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- κακάο 0.25 κούπα/ες
- στιγμιαίος καφές 1 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- φυτικό γάλα 1 κούπα/ες
- λάδι 0.33 κούπα/ες
- μηλόξιδο 1 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- σταγόνες σοκολάτας 1.5 κούπα/ες
- φυτικό γάλα 0.33 κούπα/ες
Υλικά για τη βάση 1 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κούπα ζάχαρη1/4 της κούπας κακάο1/2 κ.τ.γ. αλάτι1 κ.τ.σ. στιγμιαίο καφέ1 κ.τ.γ μαγειρική σόδα1 κούπα φυτικό γάλα1/3 της κούπας λάδι ελαφρύ1 κ.τ.σ. μηλόξυδο1 κ.τ.γ. απόσταγμα βανίλιαςΥλικά για την επικάλυψη1 1/2 κούπα σταγόνες σοκολάτας1/3 της κούπας φυτικό γάλαΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160C στην λειτουργία αέρα. Ξεκινάμε ανακατεύοντας όλα τα στεγνά υλικά μας για τη βάση. Ανακατεύουμε σε ένα ποτήρι το γάλα και το ξύδι και αφήνουμε στην άκρη για 2 λεπτά κι έπειτα τα προσθέτουμε στα στεγνά υλικά μας μαζί με όλα τα υπόλοιπα
Διάβασε τη συνταγή στο vegansintages.blogspot.com