72
Υλικά
- άσπρα φασόλια 4 φλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- θυμάρι 4 κλων
- δεντρολίβανο 1 κλων
- ζωμός λαχανικών 1 φλ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- μπούκοβο 1 πρέζα/ες
- σολομός 700 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 3 κλων
Φρέσκια ντομάτα, μυρωδικά και ο ψητός σολομός να παίζει libero, επιθετικά με την μουστάρδα και αμυντικά με τα φασόλια. Αρωματικό πιάτο με τον συνδυασμό ψάρι - όσπρια, σε μια από τις πιο νόστιμες, εύκολες, γρήγορες και χορταστικές εκδοχές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com