87
Υλικά
- φιλέτο σολομού 2 τμχ
- πλευρώτους 200 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 0.5 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 0.5 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 σφην
- πάπρικα 0.33 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.33 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 σφην
- μέλι 1 κγ
Υλικά για 2 μερίδες: 2 φιλέτα σολομού (ή φέτες 250 γρ./καθένα) 200 γρ. πλευρώτους 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 κίτρινη πιπεριά 1/2 πορτοκαλί πιπεριά 2 καρότα 2 σφηνάκια ελαιόλαδο ξερή και φρέσκια ρίγανη 1/3 κ.γλ. πάπρικα σε σκόνη 1/3 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα 1 σφηνάκι μπαλσάμικο 1 κ. γλ. μέλι αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο xristinasmageiremata.blogspot.com