110
Υλικά
- σολομός 1200 γρ
- άνηθος 3 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σχοινόπρασο 1 κγ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 100 ml
Υλικά συνταγής 1200γρ. σολομός σε φέτες 3 κ.γλ. άνηθος ψιλοκομμένος 3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες 1 κ.γλ. σχοινόπρασο (φρέσκος ή αποξηραμένος) 1 κ.σ. μουστάρδα 1 λεμόνι (ο χυμός του) 100ml ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr