75
Υλικά
- φιλέτο σολομού 500 γρ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πλιγούρι 1 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- θυμάρι 1 κγ
Ο σολομός είναι ένα ψάρι που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς είναι νόστιμος, μαγειρεύεται πολύ γρήγορα και έχει πολλά ευεργετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, όπως ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, σελήνιο και βιταμίνη D, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Πάντως εμείς σήμερα παρουσιάζουμε μία συνταγή ιδανική για δίαιτα, πολύ ελαφριά, η οποία μάλιστα δε χρειάζεται πάνω από 5' για να ετοιμαστεί! Δε χρειάζεται όλες οι συνταγές να είναι περίπλοκες! Πολλές φορές, στα απλά πράγματα είναι το μυστικό!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com