71
ΥΛΙΚΑ(για 9-10 σουβλάκια περίπου)800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο από στήθος, κομμένο σε λεπτές λωρίδες1 κρεμμύδι ροδέλεςαλάτι-πιπέριτριμ. κόλιανδρος ρίγανηλίγο φρέσκο δεντρο λίβανο(προαιρετικά)9-10 ξύλινα σουβλάκια μουλιασμένα σε κρύο νερό μισή ώρα πρινΣάλτσα2 κ. σούπας μουστάρδα2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες2 κ. σούπας πετιμέζι ροδιού ή μέλι-αν προτιμάτε4 κ.σούπας σόγια σως6 κ.σούπας ελαιόλαδοΠερνάμε στα ξύλινα σουβλάκια τις λωρίδες κοτόπουλο διπλωμένες στη μέση ή και περισσότερο,ώστε να είναι καλά στερεωμένες.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com