Σουβλάκια Σπαραγγιών

by admin

Σουβλάκια Σπαραγγιών

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σπαράγγια Ελληνικά, καλλιεργημένα, φρέσκα, τρυφερά και τραγανά. Άνετα τρώγονται και ωμά μέσα σε σαλάτα. Εδώ τυλίχτηκαν με μπέϊκον και έγιναν σουβλάκια. Ψήνονται για λίγο στο γκριλ και συνοδεύονται με μια γλυκοπικάντικη σως μαγιονέζας, με ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά τουρσί.Εκτός από τη σως, συνοδεύτηκαν και με μια ελαφριά πράσινη σαλάτα...

Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es

Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es