by admin

Σουβλάκια Σπαραγγιών

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σπαράγγια Ελληνικά, καλλιεργημένα, φρέσκα, τρυφερά και τραγανά. Άνετα τρώγονται και ωμά μέσα σε σαλάτα. Εδώ τυλίχτηκαν με μπέϊκον και έγιναν σουβλάκια. Ψήνονται για λίγο στο γκριλ και συνοδεύονται με μια γλυκοπικάντικη σως μαγιονέζας, με ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά τουρσί.Εκτός από τη σως, συνοδεύτηκαν και με μια ελαφριά πράσινη σαλάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es