175
Υλικά
- αντίδι 550 γρ
- ξινομυζήθρα 300 γρ
- φέτα 300 γρ
- φαρίνα 50 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα φρέσκο 300 ml
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- δυόσμος 1 κγ
- μαντζουράνα 1 κγ
- βασιλικός 1 κγ
Αφορμή για να φτιάξω αυτό το πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο σουφλέ, ήταν τα ένα σωρό αντίδια που έφερα πριν λίγες μέρες, επιστρέφοντας από το χωριουδάκι μου.Μαζί με τα αντίδια με γέμισαν με ένα σωρό – όπως πάντα – καλούδια, να ναι καλά οι αγαπημένοι μου φίλοι και συγγενείς που μένουν εκεί!Αφού λοιπόν έφτιαξα ένα ωραιότατο φρικασέ και αφού κατέψυξα αρκετά για μελλοντική χρήση, σκέφτηκα πως αλλιώς θα μπορούσα να τα αξιοποιήσω.Και μιας και είχα και ξινομυζήθρα, είπα να τα συνδυάσω σε ένα νόστιμο σουφλέ.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com