18
Υλικά
- κουβερτούρα 240 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- ζάχαρη 140 γρ
- βούτυρο αγελάδος 170 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κουβερτούρα λευκή 135 γρ
Υλικά: 240 γρ κουβερτούρα κακάο 65% 100 γρ αλεύρι γ 140 γρ ζάχαρη 170 γρ βούτυρο αγελάδος 4 αβγά μεγάλα 135 γρ κουβερτούρα λευκή (κομματάκια 15 γρ Εκτέλεση: Κόβουμε την κουβερτούρα κακάο 65% και το παγωμένο βούτυρο σε κομματάκια Βάζουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα κακάο 65% σε Μπεν Μαρί και ανακατεύουμε με μια μαρίζ έως να λιώσουν και ομογενοποιηθούν Όταν θα έχουμε μια γυαλιστερή γκανάζ, αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία ελαφρώς
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr