116
Υλικά
Η σούπα αυγολέμονη όπως τη λένε στη Κύπρο, δεν είναι άλλη από την δική μας κοτόσουπα αυγολέμονο, καμωμένη τις περισσότερες φορές με ρύζι για να πάρει όγκο και να μας πιάσει, άφθονο χυμό λεμονιού και φυσικά χτυπημένα αυγά για να αποκτήσει κι άλλο όγκο αλλά και γεύση. Η μαμά φυσικά, όταν φτιάχνει κοτόσουπα χρησιμοποιεί ψιλό σιμιγδάλι που δίνει στη σούπα υφή και όγκο με έναν απροσδιόριστο και νόστιμο τρόπο. Κι επειδή αυτός είναι ο συνηθέστερος πολίτικος τρόπος για την κοτόσουπα, έτσι θα κάνουμε κι εμείς αυτή τη φορά!
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr