61
Υλικά
- κολοκύθα 1 τμχ
- γλυκοπατάτα 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- τζίντζερ 1 κσ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 400 ml
- κουρκουμάς 1 κσ
- κανέλα 0.33 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- αβοκάντο 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 0.33 κγ
- ελαιόλαδο 20 γρ
- κολοκυθόσποροι 1 κγ
- ξινόγαλα 50 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 50 γρ
ΥΛΙΚΑ
1 μικρή ώριμη κολοκύθα καθαρισμένη κομμένη σε μικρούς κύβους ή φέτες
1 γλυκοπατάτα πορτοκαλί κομμένη σε μικρούς κύβους
2 καρότα τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη
1 κτσ φρέσκο τζίντζερ τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
1 ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι (αν σας αρέσουν τα καυτερά)
400 ml νερό ή ζωμό λαχανικών
1 κτσ κουρκουμά σκόνη..
1 μικρή ώριμη κολοκύθα καθαρισμένη κομμένη σε μικρούς κύβους ή φέτες
1 γλυκοπατάτα πορτοκαλί κομμένη σε μικρούς κύβους
2 καρότα τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη
1 κτσ φρέσκο τζίντζερ τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
1 ψιλοκομμένη πιπεριά τσίλι (αν σας αρέσουν τα καυτερά)
400 ml νερό ή ζωμό λαχανικών
1 κτσ κουρκουμά σκόνη..
Διάβασε τη συνταγή στο kitchenvillage.gr