122
Υλικά
- καρότο 3 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- κόλιανδρο -
- εστραγκόν -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- tabasco -
- κοκκινόψαρο 1 -
- γαρίδες 12 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ασπρομανίταρα 4 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 0.5 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κόλιανδρο -
- πάπρικα -
- ελαιόλαδο -
- πελτές 2 κσ
- κρασί 1 σφην
- αλάτι -
ΕκτέλεσηΓια τον ζωμό:Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε όλα τα υλικά για τον ζωμό μαζί με την ουρά του κοκκινόψαρου, τα κελύφη και κεφάλια από τις γαρίδες. Βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 30'-40' και ξαφρίζετε τον αφρό από την επιφάνεια. Αφαιρείτε τα καρότα, τα οποία τα κόβετε σε λεπτές ροδέλες για να τα προσθέσετε στη σούπα.Για τη σούπα:Σε μια κατσαρόλα, ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το πράσο, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, τα καρότα, τις πιπεριές και το σκόρδο.Μόλις πάρει βράση, προσθέτετε το ψάρι και σιγοβράζετε για λίγα λεπτά. Στο τελευταίο 5λεπτο προσθέτετε και τις γαρίδες.Σερβίρετε όσο είναι ζε
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com