125
Υλικά
- μπούτι κοτόπουλο 4 τμχ
- μανιτάρια ξερά 2 φλ
- κινέζικο λάχανο 600 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- τζίντζερ 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 4 κσ
- μίσο 0.75 φλ
- φύκια wakame 3 κσ
- αλάτι -
- τζίντζερ κγ
- σουσάμι -
- φρέσκο κρεμμυδάκι τμχ
Το σημερινό πιάτο είναι από την αγαπημένη μας ιαπωνική κουζίνα, οι συνταγές της οποίας όμως είναι δύσκολο να αναπαραχθούν στο σπίτι, καθώς τα υλικά που απαιτούν είναι εξαιρετικά δυσεύρετα ή οι τεχνικές είναι περίπλοκες και κάνουν την παρασκευή τους πολλές φορές αδύνατη. Παρόλα αυτά απλές σχετικά συνταγές όπως η σημερινή υπάρχουν, και με ορισμένες μικροπαρεμβάσεις μπορούν να φέρουν την αυθεντική ιαπωνική γεύση στο σπίτι μας...Για τη δική μας συνταγή προϋπόθεση είναι να επισκεφτείτε ένα ασιατικό supermarket για να προμηθευτείτε φρέσκα udon, σάλτσα σόγιας, πάστα miso και αποξηραμένα μανιτάρια shiitake και φύκια wakame.....
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com