126
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κιμάς χοιρινός 0.5 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ψωμί 2 φέτ
- κύμινο 1 κγ
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ντομάτα 2 τμχ
- πελτές 3 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- σάλτσα ντομάτας 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
Εγώ, το μείγμα το αφήνω περισσότερη ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζω τη σάλτσα αλλά δεν την αφήνω να βράσει. Πρώτα πλάθω τα σουτζουκάκια και λιγά λεπτα πριν αρχίσω το τηγάνισμα βράζω τη σάλτσα. Τέλος, βάζω μπόλικο πιπέρι και λίγο περισσότερο κύμινο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com