41
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- ψωμί 5 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- αυγά 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματάκια 1 κουτί
- πελτές 2 κσ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- λάδι 5 κσ
- κύβος κότας 1 τμχ
Σουτζουκάκια φούρνου (της Μίκας)
Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
5 φέτες χθεσινό ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
5 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
Αλάτι - πιπέρι - κύμινο
2 αυγά
Λίγο νερό
Σάλτσα
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 κουτί ντοματάκια και 2 κ.σ. πελτές
1/2 κ. γλ. ζάχαρη
1/2 ξύλο κανέλας
1 φύλλο δάφνης
5 κ. σ. λάδι
1 κύβο κρέατος ή κοτόπουλου
Αλάτι - πιπέρι - κύμινο
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com