130
Υλικά
- κιμάς χοιρινός 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 6 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- φρυγανιά 1 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι 2 κγ
- κύμινο 1 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 φλ
- μαγιονέζα 1 φλ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
Εύκολο, πικάντικο, νόστιμο φαγάκι, τα σουτζουκάκια τρώγονται μετά μανίας από μικρούς και μεγάλους! Σε ένα ωραίο Κυριακάτικο γεύμα με την οικογένεια ή πλάι σε μια παγωμένη μπύρα ένα καλοκαιρινό βραδάκι, ακόμη και σε ένα μπουφέ, γιατί όχι; Τα σουτζουκάκια ταιριάζουν πάντα και παντού! Απολαύστε τα με ντιπ γιαουρτιού που θα δροσίσει την πικάντικη γεύση τους, και τραγανές πιτούλες!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr