75
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
- ψωμί 4 φέτ
- σκόρδο 3 σκελ
- γλυκό κρασί 2 φλ
- μαυροδάφνη 2 φλ
- αυγά 2 τμχ
- ντοματάκια 450 γρ
- κύμινο 1 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- γραβιέρα 1 φλ
- ρίγανη 0.5 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (προτιμότερο από σπάλα) 4 φέτες ψωμιού (μόνο η ψίχα) 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 2 φλιτζ. τσαγιού γλυκό κρασί (κατά προτίμηση Μαυροδάφνη) 2 αυγά 450 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας με το χυμό τους, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού κοφτό κύμινο, σε σκόνη 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 φλιτζ. τσαγιού γραβιέρα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr