105
Υλικά
- σπαγγέτι 500 γρ
- pesto 1 συσκ
- ζωμός λαχανικών 2 φλ
- λευκό κρασί 0.25 φλ
- γαρίδες 500 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σκόρδο 3 σκελ
- λάϊμ 1 τμχ
- καπνιστή πάπρικα 2 πρέζα/ες
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- μπούκοβο κγ
- βασιλικός -
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ντοματίνια 300 γρ
- θυμάρι -
- ρίγανη -
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- άνθος αλατιού -
- πιπέρι -
500 γρ. σπαγγέτι 1 συσκευασία pesto Genovese 2 φλ. ζωμός λαχανικών 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες, κρατάμε χωριστά τα κεφάλια και τα τσόφλια 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 2 σκ. σκόρδο σπασμένες ξύσμα από 1 λάιμ 2 πρέζες πάπρικα καπνιστή 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη ή λίγο μπούκοβο ανθός αλατιού ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός για το σερβίρισμα Για τα ντοματίνια κονφί με βότανα 1 φλ. ελαιόλαδο 300 γρ. ντοματίνια μακρόστενα 1 σκ. σκόρδο λιγο φρέσκο θυμάρι λίγη φρέσκια ρίγανη 1 δαφνόφυλλο ανθός αλατιού και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr