91
Υλικά
- σπαγγέτι 400 γρ
- ντοματίνια 750 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- αντζούγιες 5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καυτερό πιπέρι 1 κγ
- κάπαρη 50 γρ
- μαύρες ελιές 100 γρ
ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΈΣΚΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καλό Πάσχα!Ισως σήμερα περιμένατε μία πιό πασχαλινή συνταγή, η μέρα συνέπεσε όμως με το μηνιαίο διαδικτυακό ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare. Οι ιταλοί γιόρτασαν ήδη το Πάσχα την προηγούμενη Κυριακή, οπότε η σημερινή συνταγή μας είναι απλή και καθημερινή. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε γιά τα σπαγκέτι αλά πουτανέσκα στο laboratorio. Την συνταγή και την ιστορία της την είχαμε ξαναδεί εδώ πριν 6,5 χρόνια. Τότε μας είχε αρέσει πάρα πολύ, τόσο γιά την γεύση της, που ήταν διαφορετική από τις συνηθισμένες
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com