69
Υλικά
- ρύζι νυχάκι 115 γρ
- σπανάκι 800 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- άνηθος 3 κσ
- σκληρό τυρί 200 γρ
- γαλοπούλα 4 φέτ
- ελαιόλαδο 4 κσ
115 ΓΡ. ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ 800 ΓΡ. ΦΡΕΣΚΟ ΣΠΑΝΑΚΙ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ 1 ΠΡΑΣΟ ½ ΦΛ. ΝΕΡΟ 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 3 Κ.Σ. ΑΝΗΘΟ 200 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ 4 ΦΕΤΕΣ FOUANTRE ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ IFANTIS (ΠΑΧΟΥΣ ½ ΕΚ.) 4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr