292
Υλικά
- σπανάκι 1 κιλ
- καυκαλήθρες 1 ματσ.
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρύζι μπασμάτι 2 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 0.33 κούπα/ες
Η μαμά μου πάντα έκανε το σπανακόρυζο με τομάτα. Παρόλο που είναι καταπληκτική μαγείρισσα, ποτέ δεν κατάφερε να με κάνει να το φάω με ευχαρίστηση. Μέχρι που πριν από κάποια χρόνια δοκίμασα το σπανακόρυζο της πεθεράς μου στην Κρήτη. Δεν έβαζε ντομάτα και ήταν φανταστικό! Τη ρώτησα πως το κάνει και σημείωσα τη συνταγή. Δυο αλλαγές έκανα μόνο, πρόσθεσα καυκαλήθρες και χρησιμοποίησα ρύζι μπασμάτι. Αυτό ήταν, καθιερώθηκε! Δείτε πως το φτιάχνω τα τελευταία χρόνια και δοκιμάστε το κάποια στιγμή, πιστεύω ότι θα σας αρέσει!
Διάβασε τη συνταγή στο lookcooliageumata.blogspot.com