68
Υλικά
- σπανάκι 1 κιλ
- ελαιόλαδο 70 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- λευκό κρασί 50 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- ρύζι 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λιναρόσπορος 2 κσ
Κλασικό, διαχρονικό και σίγουρα αγαπημένο, από πολλούς, το σπανακόρυζο. Μπορούμε να το κάνουμε ακόμα γευστικότερο και πιο ελκυστικό, ώστε να το δοκιμάσουν και όσοι έχουν ενδοιασμούς για την κατανάλωσή του, προσθέτωντας λευκό κρασί, μια τομάτα ώριμη, λίγα πράσα, λίγο χυμό πορτοκαλιού.Δοκιμάστε και τη "μεθυσμένη" εκδοχή του, σίγουρα θα σας αρέσει!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es