73
Υλικά
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ημίγλυκο κρασί 0.25 κούπα/ες
- σπανάκι 700 γρ
- άισμπεργκ 100 γρ
- μαρούλι 100 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- κέτσαπ 1 κσ
- καρότο 4 τμχ
- μαϊντανός 1 κσ
- άνηθος 1 κσ
- τυρί φέτα 300 γρ
- κεφαλοτύρι 2 κσ
- αυγά 4 τμχ
- γιαούρτι 2 τμχ
- αλεύρι ολικής άλεσης 1 κούπα/ες
Υλικά ελαιόλαδο για το σόταρισμα 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1/4 κούπας κόκκινο ημίγλυκο κρασί 700 γρ σπανάκι 100 γρ μαρούλι (iceberg η ρομάνο) 1 μεσαία ντομάτα κομμένη σε κυβάκια 1 κ.σ κέτσαπ 4 καρότα τριμμένα 1 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο αλάτι,μαύρο πιπέρι και ρίγανη 300 γρ φέτα τριμμένη 2 κ.σ κεφαλοτύρι 4 αυγά 2 γιαούρτια (400 γρ) 1 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com