26
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 220 γρ
- βούτυρο 130 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κορν φλάουρ 70 γρ
- κακάο 130 γρ
- βούτυρο 140 γρ
- μερέντα 300 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- γάλα 700 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
- βανίλια 2 τμχ
Υλικά: Για τα σού: 220 γρ αλεύρι μαλακό 130 γρ βούτυρο κομμένο σε κομμάτια 270 γρ 4 αβγά μεγάλα 1 αβγό για άλειμμα 1 πρέζα αλάτι Για την κρέμα σοκολάτας: κορν φλάουρ 130 γρ κακάο κοσκινισμένο 140 γρ βούτυρο κομμένο σε κομμάτια 300 γρ μερέντα 250 γρ ζάχαρη 700 γρ 2 στικ βανίλιας Για την σαντιγί: 300 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά κόρν φλάουρ ζάχαρη άχνη 2 στικ βανίλιας Εκτέλεση: Για τα σού: Βάζουμε μια κατσαρόλα με το νερό σε μέτρια φωτιά
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com