179
Υλικά
- μπέϊκον 8 φέτ
- αλεύρι σκληρό 270 γρ
- αλάτι 8 γρ
- ζάχαρη 8 γρ
- ρεγκάτο 50 γρ
- μαγιά ξερή 14 γρ
- βούτυρο 60 ml
8 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ IFANTIS 270 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 8 ΓΡ. ΑΛΑΤΙ 8 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 50 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 14 ΓΡ. ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ 120 ML ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ 60 ML ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ARLA LACTOFREE (ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr