156
Υλικά
- λευκή σοκολάτα 180 γρ
- φρέσκο βούτυρο 2 κγ
- ζαχαρούχο γάλα 4 κσ
- ινδοκάρυδο 150 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- λικέρ καρύδας 2 κσ
- ρούμι 2 κσ
- αμύγδαλα 20 γρ
- ινδοκάρυδο 80 γρ
Τα original Raffaello είναι μικρά, λευκά, σφαιρικά, σοκολατάκια από Ινδοκάρυδο, τραγανή γκοφρέτα και λευκό αμύγδαλο, τα οποία παρουσίασε στην αγορά η Ferrero το 1990. Τα σπιτικά Raffaello που σας προτείνω σήμερα, είναι πανεύκολα, ευπαρουσίαστα και πολύ νόστιμα. Δοκιμάστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com