233
Υλικά
- αλεύρι κίτρινο 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κέιλ 250 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- αντζούγιες 4 τμχ
Ξεκινάμε με σπιτικά ζυμαρικά, που είναι και από τα πιό χαρακτηριστικά παρασκευάσματα της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας. Σήμερα θα φτιάξουμε ορεκιέτε (orecchiette), δηλαδή "αυτάκια", αφού το σχήμα του μοιάζει με ένα αυτί! Χρησιμοποίησα kale, το οποίο είναι και αυτό ένα είδος λαχανίδας (το ονομάζω και trendy λαχανίδα, αφού έχει γίνει πολύ της μόδας τώρα τελευταία!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com