48
Υλικά
- φαρίνα 1 πκτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- αλάτι 1.5 κγ
- βούτυρο 0.25 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
- γάλα 2 φλ
- μαγιά 13 γρ
- μπέϊκον 300 γρ
- ελιές 15 τμχ
- πιπεριές κέρατο 3 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- μανιτάρια 300 γρ
- γκούντα 650 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
Υλικά για τη ζύμη - 1 πακέτο φαρίνα 500 γρ. - 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 1 και 1/2 κουταλάκι αλάτι - 1/4 φλ. βούτυρο - 1 κ.γ. ζάχαρη - 2 φλ. γάλα - 3/4 φλ. νερό - 13 γρ. μαγιά Υλικά για επάνω - 300 γρ. μπέικον - 15 ελιές καλαμών ψιλοκομμένες - 3 πιπεριές κέρατο πράσινες κομμένες ροδέλες - 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης επίσης κομμένες λεπτές ροδέλες - 300 γρ. μανιτάρια φετάκια - 650 γρ. Γκούντα τριμμένη στο ρεντέ - Χυμό από 2 μέτριες ντομάτες - Πιπέρι, ρίγανη, λίγο λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr