by admin

Σπιτικό γάλα κεφίρ με βότανα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το γάλα κεφίρ είναι πλούσιο σε βιταμίνες και προβιοτικά μια δυνατή ασπίδα προστασίας του οργανισμού μας.Το γάλα που παίρνουμε όταν στραγγίζουμε τους κόκκους κεφίρ συνήθως το πίνουμε σκέτο ή προσθέτουμε φρούτα, λίγο μέλι και κανέλα για να το γλυκάνουμε. Όμως μπορούμε να το αρωματίσουμε και να του δώσουμε επιπλέον θεραπευτικές ιδιότητες προσθέτοντας βότανα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.enter2life.gr
Κατηγορία: Ροφήματα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.enter2life.gr