39
Υλικά
- γάλα 1 λτ
- ρύζι γλασέ 250 γρ
- ζάχαρη 5 κσ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- βανίλια 0.5 τμχ
Μυρωδάτο και εύκολο γλύκισμα για όλη την οικογένεια!Υλικά1 λίτρο γάλα250 γρ. ρύζι γλασσέ5 κουτ. της σούπας ζάχαρηκανέλλα σκόνη1 κ.γ μαστίχα χίου κοπανισμένη σε σκόνημισό καψούλι βανίλια σκόνη ή μια φλούδα λεμονιούEκτέλεσηΣε ένα κατσαρολάκι, βάζετε λίγο νερό και σε χαμηλή φωτιά, βράζετε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει πολύ και ν’ απορροφήσει το υγρό.
Διάβασε τη συνταγή στο desserttalking.blogspot.com