61
Υλικά
- καρότο 4 τμχ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- πιπεριές 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μαϊντανός 4 κλων
- σέλινο 4 κλων
- πιπέρι 4 κόκκοι
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- ελαιόλαδο -
- λευκό κρασί 1 ποτ
Μια συνταγή για σπιτικό ζωμό βοδινού ιδανικό να αρωματίσουμε κρεατόσουπες και οτιδήποτε φαγητό με κρέας. 1 κιλό κόκαλα βοδινού (μέτρια κομμένα) 4 καρότα 3 μέτρια κρεμμύδια 2 πιπεριές 2 φύλλα δάφνης 4 κλωναράκια μαϊντανό 4 κλωναράκια σέλινο 4 κόκκους πιπέρι 2-3 κόκκους μπαχάρι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 ποτήρι του νερού κρασί λευκό
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr