56
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- σπορέλαιο 120 γρ
- σταφίδες 150 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 300 γρ
- μαγειρική σόδα 8 γρ
- αμμωνία 6 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- σιρόπι 60 γρ
ΥΛΙΚΑ για 18 τεμ. 500 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ.ζάχαρη 120 γρ.σπορέλαιο 150 γρ.σταφίδες (μαύρες και ξανθές) 300 γρ.χυμό φρέσκου πορτοκαλιού 8 γρ.σόδα 6 γρ.αμμωνία 1/2 κ.γ αλάτι 2 βανίλιες 1 κ.γ κανέλα σκόνη (γεμάτο) 1 κ.γ γαρίφαλο σκόνη (κοφτό) 60 γρ.σιρόπι σταφυλλιού
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com