97
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- σταφίδες μαύρες 150 γρ
- αυγά 3 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 2 κσ
- μαρμελάδα λεμόνι 2 κσ
- ταχίνι 2 κσ
- εσάνς πορτοκαλιού 4 σταγ
- ζάχαρη 100 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 100 γρ
Ένα κάπως διαφορετικό σταφιδόψωμο ή σταφιδοκέικ που όταν παγώνει στο ψυγείο για μια ημέρα γίνεται ακόμη πιο αρωματικό και με ιδιαίτερη υφή.
Ήταν μια γρήγορη συνταγή, για να έχουμε κάτι γευστικό για το πρωινό της Κυριακής, αλλά να πάει και παρέα μέχρι το σχολείο.
Υλικά που μπορεί και να τα έχετε στα ντουλάπια σας ήδη, αλλά και να μην υπάρχουν είναι αρκετά εύκολο να τα προμηθεύτείτε.
Ήταν μια γρήγορη συνταγή, για να έχουμε κάτι γευστικό για το πρωινό της Κυριακής, αλλά να πάει και παρέα μέχρι το σχολείο.
Υλικά που μπορεί και να τα έχετε στα ντουλάπια σας ήδη, αλλά και να μην υπάρχουν είναι αρκετά εύκολο να τα προμηθεύτείτε.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com