48
Υλικά
- αλεύρι 750 γρ
- γάλα 500 ml
- βούτυρο 85 γρ
- ζάχαρη 0.25 κούπα/ες
- αυγά 2 τμχ
- σταφίδες 0.5 κούπα/ες
- ξερά φρούτα 0.5 κούπα/ες
- κανέλα 2 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- μαγιά ξερή 2 φακ
- κρόκοι 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1.5 κούπα/ες
- γάλα 6 κγ
Νόστιμα σταυροψωμάκια, ιδανικά για το πασχαλινό τραπέζι. Η γεύση τους όμως θα σας κερδίσει τόσο που θα τα φτιάχνετε συχνά πυκνά όλες τις εποχές του χρόνου.
Διάβασε τη συνταγή στο syntages.matia.gr