by admin

Στιφάδο με κρέας (βοδινό ή μοσχάρι ή κοτόπουλο ή κουνέλι)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αμέσως μετά το λαγό, κατάλληλο για στιφάδο είναι το βοδινό κρέας και μετά το κουνέλι. Ακολουθούν το μοσχάρι και το κοτόπουλο. Αυτή τη φορά το έφτιαξα με βοδινό, συχνότερα το φτιάχνω με μοσχάρι.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com